Hans Lolkema
06 5423 5633
Johan de Boer
06 2307 7128

Projectmanagement

Foto
Door veel praktijkgerichte ervaring geven wij voor verschillende partijen advies op maat. Dit betekent het uitwerken van adviesvraagstukken voor ontwikkelings-, beheers- en exploitatievraagstukken rond voorzieningen op het terrein van Toerisme, Recreatie, Sport en Maatschappelijke Voorzieningen (zwembaden, binnen- en buitensportaccommodaties, multifunctionele centra). Doormiddel van professionele begeleiding realiseren wij het gewenste resultaat voor alle deelnemende partijen. 

TRS consultancy kan u ondersteunen in het opzetten van een beheersexploitatie van bijvoorbeeld een M.F.C, een sportcomplex, sporthallen, zwembaden etc. Het kiezen van een passend beheermodel is een belangrijke zaak, omdat een goede facilitaire ondersteuning in een accommodatie bijdraagt aan het welslagen van de inhoudelijke doelstellingen. Denk aan integrale aanpak van activiteiten en het gebruik van ruimtes. Er moet in een vroeg stadium nagedacht worden over de beheer- en exploitatieopzet. Door onze expertise kunnen we u een goede ondersteuning bieden in het kiezen van één van de verschillende beheers constructies en hoe een en ander vastgelegd moet worden in een beheersplan.
 
Voor wat betreft het inrichten van een exploitatie en het opzetten van de daarbij behorende financiële administratie hebben we ruime ervaring. In samenwerking met u stellen we de begroting samen en houden we u, op de door u gewenste tijden, middels rapportages op de hoogte van de ontwikkelingen van uw exploitatie. De exploitatie wordt voor u op maat ingericht.