Hans Lolkema
06 5423 5633
Johan de Boer
06 2307 7128

Sport, Health & Lifestyle Center Wiarda

Foto
TRS vastgoedontwikkeling heeft in samenwerking met haar partners een plan ontwikkelt voor een modern Sport, Health & Lifestyle Center in de wijk Wiarde te Leeuwarden.
In het Sport, Health & Lifestyle Center Wiarda worden verschillende activiteiten bij elkaar gebracht, waarbij de nadruk ligt op sport, gezondheid  & lifestyle. Door de clustering van deze activiteiten ontstaat voor een breed publiek een aantrekkelijk aanbod aan sportieve en gezondheidsgerichte activiteiten. Een Sport, Health & Lifestyle Center voor jong en oud, valide- en mindervalide mensen.
 
Voor het Sport, Health & Lifestyle Center vormen efficiënt beheer van de accommodatie en het aanbieden van een geïntegreerde programmering voor een brede doelgroep de speerpunten. Door het onder één dak brengen van deze functies ontstaat een unieke kans om op basis van samenwerking een bijzonder gevarieerd activiteitenprogramma te bieden. Door zowel fysiek als inhoudelijk samen te werken, wordt een meerwaarde bereikt voor de gebruikersgroepen. Elke organisatie heeft (en behoudt!) hierin een eigen identiteit. Middels een nauwe samenwerking tussen betrokken partijen ontstaat een meerwaarde..
 
De locatie heeft een totale kavelgrootte van ca. 6.000 m² en een bebouwd oppervlak van ca. 3.200 m².