Hans Lolkema
06 5423 5633
Johan de Boer
06 2307 7128

Kalverdijkje

Foto
TRS consultancy heeft in opdracht van basketbalvereniging Aris een Programma van Eisen opgesteld. Dit PvE is opgesteld voor de herinrichting van sportcentrum Kalverdijkje ten behoeve van de wensen van BV Aris in relatie tot tribunecapaciteit en businesslounge, gekoppeld aan de voorzieningen van de bv SPORT.
Middels de herinrichting van de interne voorzieningen binnen sportcentrum Kalverdijkje, is een kwaliteitsslag gemaakt in het bieden van een topsportomgeving. De indeling van het sportcentrum is aangepast om beter aan te sluiten bij de bedrijfsvoering. Hierbij zijn o.a. horecavoorzieningen gecreëerd en hebben de tribune, entreehal en verkeersruimten een andere inrichting gekregen.
 
Gedurende het project is het sportcentrum aan de binnenzijde aangepast om te voldoen aan de lange termijn doelen van BV Aris Friesland, die het sportcentrum als thuishaven gebruiken voor basketbal op Eredivisieniveau. Zodoende zijn alle ruimten en installaties aangepast naar de voorschiften zoals de NOC*NSF stelt voor topsportaccommodaties. Nu de accommodatie passend is gemaakt, kan BV Aris gebruik maken van een sportcentrum zoals topsport verlangt.
 
Tevens heeft TRS consultancy een 3D animatie gemaakt van deze uitbreiding, zodat de opdrachtgever en alle belanghebbenden een goed beeld van de toekomstige uitbreiding krijgen.